Välkommen till Vit Mossens Kennel

  

Jag heter Mikael Lindahl och  kommer ursprungligen från Trehörning-sjö men flyttade upp till Västerbotten 1990. Jag jobbar på ett företag som heter Olofsfors AB och vi tillverkar bland annat band till skogsmaskiner och stål till väghyvlar och traktorer. Jag har hållit på med jakt sedan barnsben och är en allätare när det gäller jakt. Jag startade min Kennel 1988 och höll då på med enbart finnspets. Vit Mossens Kennel har för närvarande en jämthundshane och två jämthundstikar , jag har även en drever tik som vi kallar Tessa men heter Doverdalens Ösa
 

Jag har en jämthunds tik från lapinkairan kenneln och hon heter SE J(LÖ)CH Lapinkairan Jänta och hon är efter FI JCH Ruskametsän Asser och undan SE J(LÖ)CH SE UCH FI UCH Fäbobergets Zilla.
 

Min andra tik heter Lapinkairan Pixi och är efter SE UCH SE J(LÖ)CH Alljaktens Barre undan SE UCH SE J(LÖ)CH Lapinkairan Ina. Hon ska inskolas i höst.

Jämthundshanarna heter  SE J(LÖ)CH Tuike Salon Fight och är efter SE UCH SE J(LÖ)CH Härkilas Fabbe III och undan FI UCH NO UCH FI JCH C.I.B Tuike salon Wilma. Fights kullvärde är för närvarande 9/10.


 

Kontakt uppgifter:

Mikael Lindahl

Mullsjö 886

91490 Nordmaling

0702310481

vitmossenskennel@hotmail.com